2015. május 5., kedd

A holló: Ármány -Harmadik kritika

A harmadik kritikánk is megérkezett! Nemsokára jön egy novella versenyünk, amelyre bátorítunk mindenkit! Fel is iratkozhattok, mert nekünk az nagyon jól esik!:3




(x)

Luana Hall:

Design: 

A későbbiekben szerintem cseréljétek le a fejlécet, alakítsatok a designen. Vagy valahová írjátok ki, hogy deviantart-os,(én nem láttam, hogy ki lenne valahová írva) Amúgy szép meg minden, de nem a ti munkátok. Már nagyon sok design blog van, amelyek ezekkel foglalkoznak, biztos lesz köztük, olyan aki elvállalja és átalakít nektek és csinál egy szép fejlécet.
                        10/5

Történet: 

A történetről sok mindent nem tudok  mondani, mivel csak egy prológus van. Nekem tetszik, de mégse tetszik. Nem tudom eldönteni. Valahogy vártam valami csavart. Valami csodát.
Szépen meg van írva, tényleg, nincs semmi ellenvetésem vele kapcsolatosan. Lehet azért van ez mert nem az én műfajom. Azon kívül a nevek nagyon tetszenek, eredetiek, és hogy nem egy olyan álom srác a főszereplő, aki szép és minden lány álma. Kíváncsi vagyok hogy mit hoztok ki belőle, ne hagyjátok abba, mert ennek a blognak lenne jövője az biztos és engem ne hagyjatok így vesződni, hogy nem tudom eldönteni hogy tetszik vagy sem.
                               10/9,5 

Észrevételek: 

Helyesírási hibákat nem találtam. Az én véleményem szerint jobb lenne, ha csak egy oldalsáv lenne, nem kettő, de ez a ti dolgotok. Egy fülszöveg is sokat segítene.
                               10/9,5

Összesítve:

Egy dolgot kérek csak, a designen dolgozatok! Ez így nem lesz jó!  Remélem hogy nem sértettelek meg titeket, de én csak segíteni akarok nektek!
Ui. Ne az a pont vegye el a kedveteket az egésztől, amennyit kapott a blog. Ezeken lehet javítani. Nehogy abba hagyjátok!
                                30/ 24 

Alexis:

Design:

Miért? Miért, és miért? Persze, az egy, hogy deviantartos kód, sablon(nekünk is az), de miért kell az cím is az legyen? Ki lehetett volna javítani. Persze nem a te hibád, hisz ha ez tetszett meg, de azért lehetne kezdeni vele valamit. A kód persze nagyon szép, gyönyörű, fantasztikus, de nincs miért dicsérnem, hisz más munkája. nem gonoszságból Amúgy tényleg írd ki, hogy honnan van. Ha a címet le tudod cserélni, akkor az már elég (ideiglenesen), mert úgy jó lesz. ebben lehet tudok segíteni
                          10/6

Történet:

Először is, meg kell említenem, hogy az idézetek a filmből nagyon félelmetesek, ugyanakkor vagányak. A blog amúgy fanfiction, ha a filmjéből idézel? ezt nem értettem
A prológusban is, az idézet nagyon szép volt, jól eltaláltad. Egy picit örültem, hogy rövid, mert hamarabb elolvasom, és könnyebben mondok véleményt. De tévedtem, mert (mint minden embernek) van jó pár hibád, és dolgok amik nagyon furcsák. Szóval most részletesen fogom leírni.
Az első dolog: első pillanattól fogva szerették egymást: "szerelem első látásra", a kettő ugyanazt jelenti, felesleges volt kétszer leírni, persze nem akkora baj, csak szemet szúrt. A férfi leírása tetszett, mert nem az a sablon karakternek írtad le, ezért piros pont.
  "lassan járj, tovább élsz", ezt kicsit félreírtad, mert úgy van, hogy tovább érsz, ez is egy apró hiba, talán elgépelés, de azért szóltam. Nem rossz, az hogy leírsz egy tulajdonságot, majd egy közmondásfélével is leírod, de szerintem felesleges. Mindenesetre ezt nem kell kijavítanod, csak mondtam. Amikor a férfi beszél, és leírja a nőt, az ott nagyon szép. :3 Elég ijesztő volt, ahogy azok az emberek feltűntek. Egyet nem értek, miért volt részeg? Mert ugye, ha meg akar ölni valakit szándékosan, nem részegen teszi. gondolom Én nem pártolom a trágár szavakat se, egy blogban, de nem olyan vészes. Nagyon sajnáltam a nőt, kár, hogy meghalt, meg persze a szerelmét is. Most kíváncsi vagyok, valami szellemként élnek majd tovább? Vagy  csak a férfi túléli, és mit tett a múltban? Várom a következő részt:3
                      10/8

Észrevételek:

Vannak hibák, nem olyan kevés. Át kéne nézni, esetleg felfogadni egy bétát. Egy kis fülszöveget írhatsz, amúgy maga a sablon szerintem maradhat, mert szép
                     10/8

Összesítve:

 Amúgy nagyon jól írsz, ne hagyd abba, mert sokat fogsz még fejlődni. Hidd el! Remélem nem bántódtál meg semmi, mindent építő kritikának szántam. A végtelenbe, és tovább!
                    30/22









2 megjegyzés:

  1. Nagyon szépen köszönjük! :)

    VálaszTörlés
  2. szívesen, és reméljük nem bántottunk meg semmivel! sok sikert a bloghoz továbbra is!:3

    VálaszTörlés