2015. május 3., vasárnap

Démoni horda-Második kritika


(x)


Luana Hall

Design: 

Nekem csak egy gondom van az oldalsáv nagyon zsúfolt, szép meg minden, de alig lehet látni a betűket, a chat is alig látható. Én alig tudtam kibogozni, hogy mi van oda írva.
                                                            10/8

Történet: 


A fülszöveg annyira engem nem fogott
meg. A cím nagyon különleges, nem tudtam hogy mire számítsak, figyelemfelkeltő. Ahogy olvastam az előszót, minden jelenetbe beleéltem magam, tetszett az, hogy nagyon szépen bemutatod a helyszínt, szerintem túlságosan is hosszan.  Figyelj oda hogy ne vidd túlzásba a helyszín bemutatását, mert az olvasóid át fogják ugorni. Amikor át tértem a következő részre, csak bújtam a sorokat, mert kíváncsivá tettél, csak olvastam és olvastam és aztán azt vettem észre, hogy nincs tovább.
Nem mindig vagyok oda ezekért a démonos történetekért, de ez másabb mint a többi, ez nagyon is tetszik nekem!
                                                         10/10

Észrevételek: 

Az az érdekes, hogy nem találtam benne semmi hibát, hiába néztem de semmi. Érdekes ugye?  
                                                          10/10


Összesítve: 


Nekem minden nagyon tetszik. A történet fülbemászó, nem sablonos. A design-nel nem vagyok annyira kibékülve, de azon lehet javítani.
                                                        30/28


Alexis

 Design:

Szerintem a szövegdobozokban lévő szövegek nagyon kicsik, viszont legalább olvashatóak.csak kicsit megfájdul a szemünk. Kicsit sötét is, de szerintem nem olyan fontos mi van oldalt. Ami engem zavar az, hogy a cserék ki vannak téve oldalra. Inkább csinálj neki egy külön oldalt, és rakd be a menübe, sokkal jobb lenne. A fejléc viszont lenyűgöző, amikor megláttam a csoportban a blogot, mindig megcsodáltam. Kielemezhetném részletről részletre, de úgy jó ahogy van.
                                                   10/9

Történet:


A prológus rövid, és lényegre törő, nagyon vagány.
(Egy idő után belefáradt a szemem az olvasásba, talán a kicsi betűk miatt) Az előszóban(és mindenhol) olyan választékosan fogalmazol, hogy elszégyelltem magam. Tetszik, hogy az elején leírod a részletek, így bele tudjuk képzelni magunkat. Nagyon eredeti nevek, gratulálok ehhez is, meg a képzelőerődhöz, mert az biztos sok van. Eszméletlenül írsz. A cselekmények jól felépítettek, érdekesek, és fantáziadúsak. Őszintén volt ahol nem értettem, mivel fájt a szemem túl sok volt a leírás, persze az nagyon fontos, de nem kell túl sok.( ez az előszóra vonatkozik) Viszont az első rész már nagyon tetszett. Kikapcsolódtam, és átadta a rész azt a nyugodt, békés légkört, és ismét beleéltem magamat mindenbe. A második rész is nagyon jó volt. kemény kis csak, ez a Claire   A harmadik is. muszáj neked ilyen jól írni?  A harmadik rész érdekes volt. Kíváncsi vagyok mi történt a lánnyal.
Hát igen, rájöttem. De nem írom le, hátha valaki olvassa ezt, és felkeltette az érdeklődését. Fantasztikusan írsz, soha ne hagyd abba! Még egy napon könyvet is kiadhatsz!
                                            10/9,8

Észrevételek:

Komolyan. Hogy nincs benne egy hiba se? te lennél a tökéletes író? A történet, egy egy cselekmény nyújtásán, túlságosan részletezésén kívül semmi hiba sincs, pedig nagyon kerestem.
                                      10/10


Összesítve:

Nincs már mit mondanom. Mindent leírtam. A dizin (egyszer) a későbbiekben változtatnák. De így is nagyon szép. A cím nagyon jó, a történet is érdekes. Várom a kövi részt! (és bocsi, hogy keveset írtam)
                   10/27,8






2 megjegyzés:

  1. Sziasztok! :) Itt is kifejezem a hálámat, amiért időt szakítottatok az írásomra, jól esett a pozitív vélemény! :) Írtam Facebook-on bővebben :)
    Puszi: Anett

    VálaszTörlés
  2. Elolvassuk:3 és hát szivesen!
    Alexis

    VálaszTörlés